Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

ΛΕΥΚΗ

Η λεύκη είναι πάθηση του δέρματος η οποία προκαλεί την καταστροφή των μελανοκυττάρων, με αποτέλεσμα την εμφάνιση λευκών κηλίδων στο δέρμα. Επειδή θεωρείται νόσος όλων των μελανοκυττάρων, μπορεί να επηρεάζονται και άλλα όργανα ή εξαρτήματα όπως μάτια, τρίχες και αυτιά.
Η λεύκη εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες αν και το 50% των περιπτώσεων παρουσιάζεται έως τα 20 έτη. Προσβάλει και τα δύο φύλλα εξίσου και δεν υπάρχει φυλετική εξαίρεση. Είναι μία πάθηση που επηρεάζει το 1-2% του παγκόσμιου πληθυσμού.
Η λεύκη θεωρείται κληρονομική. Το 1/3 των ασθενών με λεύκη, έχουν κάποιο οικογενειακό μέλος που πάσχει επίσης.
Η διάγνωση γίνεται από την κλινική εξέταση του ασθενούς, εντοπίζοντας τις λευκές βλάβες στο δέρμα. Η λάμπα του wood είναι πολύ χρήσιμη, κυρίως σε ανοιχτόχρωμα δέρματα που δύσκολα διακρίνονται οι λευκές περιοχές. Μπορεί να γίνει και μία μικρή βιοψία του δέρματος για επιβεβαίωση της διάγνωσης.
Η αιτία που προκαλεί την λεύκη δεν είναι γνωστή. Πολλοί πιστεύουν ότι είναι αυτοάνοσο νόσημα δηλαδή ότι το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού δημιουργεί αντισώματα ενάντια στα δικά του μελανοκύτταρα και τελικά τα καταστρέφει.
Οι ασθενείς με λεύκη, έχουν αυξημένο κίνδυνο και για άλλες αυτοάνοσους νόσους και κυρίως αυτές που εμπλέκουν θυρεοειδή αδένα αλλά και για ρευματοειδής αρθρίτιδα, συστηματικός ερυθυματώδης λύκος, μυασθένεια Gravis, σακχαρώδης διαβήτης τύπου 1, κακοήθης αναιμία κ.λπ.
Οι περιοχές πού εντοπίζεται συνήθως η λεύκη είναι οι ακάλυπτες περιοχές όπως το πρόσωπο, σε σημεία όπου το δέρμα υφίσταται συνεχή τριβή όπως τα δάκτυλα των χεριών και οι μασχάλες. Επίσης η περιοχή γύρω από μελαγχρωματικούς σπίλους (ελιές), τα μάτια ,την μύτη, το στόμα, τον ομφαλό, τη περιγεννητική χώρα Σε σημεία που τραυματιζόμαστε (έγκαυμα ή κόψιμο) εμφανίζεται λεύκη.
Η λεύκη μπορεί να παρουσιάζει συμμετρικότητα.
Η θεραπεία της λεύκης δεν θεωρείται ικανοποιητική.
Αν η νόσος έχει περιορισμένη έκταση τότε εφαρμόζονται τοπικά κρέμες, που περιέχουν κορτικοστεροειδή, με σκοπό να καταστείλουν τοπικά τα κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος, περιορίζοντας έτσι την καταστροφή των μελανοκυττάρων. Πρέπει όμως να υπάρχει παρακολούθηση από δερματολόγο για να μην προκληθεί ατροφία του δέρματος.
Σήμερα μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες είναι η φωτοχημειοθεραπεία (PUVA). Η θεραπεία όμως αυτή μπορεί, να φτάσει και στα δύο χρόνια, να έχει παρενέργειες και χρειάζονται προφυλάξεις και ειδικός εξοπλισμός. Το φυσιολογικό χρώμα του δέρματος επανέρχεται σε ποσοστό 60-70% των ασθενών.
Εφαρμόζονται και χειρουργικές μέθοδοι αλλά δεν χρησιμοποιούνται ευρέως.
Μπορεί να γίνει αποχρωματισμός του υγιούς δέρματος με λευκαντικές κρέμες, αν η λεύκη έχει εξαπλωθεί σχεδόν σε όλο το σώμα. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο.
Πρέπει να γίνεται χρήση αντιηλιακού με δείκτη προστασίας πάνω από 25,όλο το χρόνο, ώστε να προλαμβάνονται τα εγκαύματα στις λευκές περιοχές του σώματος.
Μπορούν να καλύπτονται οι λευκές κηλίδες με ειδικά make-up.
Η λεύκη δημιουργεί σε ορισμένους ασθενείς το αίσθημα της ντροπής και τους προκαλεί ανησυχία και άγχος. Το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο στα νέα άτομα που φοβούνται μήπως δεν γίνουν αποδεκτοί από το άλλο φύλλο.
Η λεύκη μπορεί να επιδεινωθεί από το στρες, ένα ισχυρό σοκ και από έντονη στεναχώρια.
Τα τελευταία νέα για την θεραπεία της λεύκης είναι ενθαρρυντικά. Βρετανοί ερευνητές σε πειράματα που έκαναν σε εκτεθειμένα ποντίκια σε υπεριώδη ακτινοβολία UVB βρήκαν ότι η πιπερίνη (χαρίζει στο πιπέρι την καυτερή του γεύση) και άλλα δύο παράγωγά της ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης που επανέρχεται σταδιακά σε σχεδόν φυσιολογικό επίπεδο.
Τις τελευταίες εβδομάδες λόγω του θανάτου του Michael Jackson ξαναήρθε στο προσκήνιο το ξεχασμένο και άλυτο θέμα της λεύκης. Ας ελπίσουμε ότι με την αφορμή αυτή η ιατρική κοινότητα θα σκύψει περισσότερο σε αυτό το ευαίσθητο θέμα που βασανίζει εκατομμύρια ανθρώπους.
Μέχρι τότε όμως κρατήστε την αυτοπεποίθηση σας ψηλά και αναζητήστε άτομα που σας βλέπουν με τα «μάτια της καρδιάς».

224 σχόλια:

  1. Εγώ το μόνο πράγμα που έκανα για να μου φύγει η λεύκη ήταν να φύγω μακριά από τους δερματολόγους. Βάζω μία κρέμα που την φτιάχνει ένας φαρμακοποιός στην Αθήνα. Υπάρχουν και βιταμίνες που βοηθάνε, το πόσο, εξαρτάται από τον οργανισμό του καθενός. Είμαι στην διάθεση σας για να με ρωτήσετε ότι θέλετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι περιεχει η κρεμα που σου κανει ο φαρμακοποιος??

      Διαγραφή
    2. se parakalw bres me sto fb na milisoume chat prasinomata onoma xristi zikos pizdiets

      Διαγραφή
    3. Παρακαλώ θα ήθελα και εγώ το όνομα του φαρμακείου ευχαριστώ.
      Geokantas@gmail.com

      Διαγραφή
    4. Αν μπορεις θα ηθελα και γω το ονομ; του φαρμακειου s_altas@windowslive.com ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή
    5. Καλησπερα! Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις το τηλεφωνο του φαμακοποιου για την κρεμα; ksakkoula@gmail.com. ευχαριστω εκ των προτερων!

      Διαγραφή
    6. Χαίρεται θα ηθελα να μου πείτε το. Φαρμακοποιό. Εχει ο γιος μου 4 ετων εδω κ ενα χρονο κ παλεύουμε με κρέμες απο δερματολόγο. nasiast@yahoo.gr

      Διαγραφή
    7. mariya11978@abv.bg mporo na exo kai ego tin dieythinsi tou farmakeiou euxaristo

      Διαγραφή
    8. μπορείς να με βρεις στο fb σε παρακαλώ!!ως vaia del

      Διαγραφή
    9. vikimanteli@yahoo,gr Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μου στειλεις τη διεύθυνση του φαρμακειου. Ευχαριστω εκ των προτερων. Να εισαι καλά.

      Διαγραφή
    10. και γω ακριβώς το ίδιο κάνω... βαζω μια κρεμα που την φτιάχνει φαρμακοποιός στην θεσσαλονικη και εχω δει σχεδόν άψογα αποτελεσματα

      Διαγραφή
    11. Θα ήθελα να μου στείλετε την διεύθυνση του φαρμακοποιού
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
    12. Κούλη εσύ τι ακριβως κανεις?

      Διαγραφή
    13. Θα μπορουσες να μου στειλεις και εμενα την διευθυνση? toniagiannouli@gmail.com

      Διαγραφή
    14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    15. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ??? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ annasig_91@hotmail.com

      Διαγραφή
    16. Αν γίνεται θα ήθελα κ εγώ λεπτομέρειες του φαρμακοποιού κ των βιταμινών στο elppanagiotidou@gmail.com

      Διαγραφή
    17. Υπάρχει κάποιος που να του έχει στείλει τη διεύθυνση του φαρμακοποιού στην Αθήνα για την κρέμα ώστε να τη γνωστοποιήσει κ σε εμάς; Όποιος έχει την καλοσύνη ας μου στείλει ένα μέιλ leniaboudoulouli@gmail.com Σας ευχαριστώ πολύ!

      Διαγραφή
    18. και γώ θα ήθελα τον φαρμακοποιό μειλ στο zkourakou@yahoo.gr ευχαριστώ εκ των προτέρων

      Διαγραφή
    19. Σε πρκλ στείλε μμ το μαηλ του γιατρού με λένε georgiadis583@Gmail. Com

      Διαγραφή
    20. Καλησπέρα σας,
      Σας παρακαλώ θα μπορούσατε να μου στείλετε το τηλέφωνο και την δ/νση του φαρμακείου?faxioti2212@gmail.com
      Με εκτίμηση

      Διαγραφή
    21. θα ήθελα και εγω πληροφοριες για την κρέμα,τις βιταμινες κκαι το φαρμακείο. maria kampoyraki sto fb στειλε μου μηνυμα. Ευχαριστω εκ΄των προτερων.

      Διαγραφή
  2. Γεια σου πρασινομάτα! Αυτή η κρέμα που παίρνεις τι περιέχει? Εχω κ γω λεύκη κ μ ενδιαφέρει να βρω μια κρέμα με φυσικά συστατικά, δλδ να μην περιέχει κορτικοστεροειδη κτλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρω ότι είναι φυτική και περιέχει και καλέντουλα.Για λεπτομέρειες μπορείς να ρωτήσεις τον φαρμακοποιό.Εγώ αυτή έβαλα από την αρχή.Πιστεύω ότι πρέπει να την δοκιμάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρασινοματα μπορεις να μου πεις σε ποιο φαρμακοποιο πηγες? Ψαχνω καποιον να ξερει γιατι οι δερματολογοι εχουν πληρη μεσανυχτα...σευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ευχαρίστως να σου πω. Δεν μπορώ όμως να στο γράψω εδώ, δεν τον έχω ρωτήσει αν θέλει.Οπότε στείλε μου ένα μήνυμα στο email του blog για να σου πω, που θα τον βρείς.Να ξέρεις, θα σου πεί να πας απο το φαρμακείο να σε γνωρίσει πρώτα. Θα σου πεί να κάνεις και μία διατροφή για αποτοξίνωση του συκωτιού.Την έκανα και εγώ στην αρχή αλλά δεν άντεξα άλλο. Σε διαβεβαιώνω όμως ότι μια χαρά κάνει την δουλειά της η κρέμα και χωρίς την διατροφή. Μην ξεχνάς να την βάζεις καθημερινά και όλα θα πάνε καλά.0 ήλιος κάνει πολύ καλό στην λεύκη!!! Σε συνδυασμό με την κρέμα, τα μελανοκύτταρα απελευθερώνονται πιο εύκολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλησπερα θα ηθελα το τηλ ή τη διευθυνση του φαρμακοποιου , εχω παρουσιασει λευκη ατα ακροδακτυλα των χεριων μου και των ποδιων ,πηγα σε καποιον δερματολογο και μου ειπε να παρω κορτιζονη χωρις να δει τις εξετασεις που μου ειχε συνταγογραφισηει, εσυ πως πας? ελπιζω να μην εχεις τιποτα πλεον, σε ευχαριστουμε

      Διαγραφή
    2. mariya11978@abv.bg καλησπερα θα ηθελα το τηλ ή τη διευθυνση του φαρμακοποιου σε ευχαριστουμε

      Διαγραφή
    3. Σας παρακαλώ στείλτε και στο δικό μου mail τη διεύθυνση του φαρμακείου staurouladoulou65@Gmail.com
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων

      Διαγραφή
    4. Πρασινοματα σε παρακαλω στειλε μου μύνημα στο georgiadis583@gmail.com για τη λευκη πλιζζ ειναι αναγκη

      Διαγραφή
  6. πρασινοματα γεια σου!!με λενε ασπα εχω 25 χρονια λευκη .εσυ εισαι ακομα μια ελπιδα για εμας τους πασχοντες απο αυτο.δεν μπορω να σου στειλω email γιατι κατι γινετε (δεν ξερω τι ).μπορω ομως να λαβω απο εσενα .θα ηθελα και εγω τις πληροφοριες για τη λευκη.pleeaseee!! ευχαριστωωωωω! το email μου ειναι aspa1963@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με μεγάλη μου χαρά να επικοινωνήσω με όποιον με έχει ανάγκη.Εκτός από την κρέμα υπάρχουν και φυτικά χάπια(βιταμίνες) που βοηθάνε.Είναι τα PABA, 1 κάψουλα την ημέρα.Ξέρω άτομο που τα πήρε και του έφυγε η λεύκη.Επίσης πολύ καλά είναι και τα Biomelanine της Biosline, ενεργοποιεί την παραγωγή μελανίνης στο σώμα(1 κάψουλα την ημέρα.Πρέπει να πω ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός.Δεν πρέπει να απογοητευόμαστε αν μια θεραπεία δεν πετύχει.Πρέπει να οπλιζόμαστε με δύναμη και κουράγιο και να δοκιμάζουμε και άλλα πράγματα μέχρι να βρούμε αυτό που ταιριάζει σε μας. Εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. θα΄θελα να σας παρακαλέσω όποτε μπορείτε, να μας λέτε πως πάτε με την θεραπεία(όποια και να είναι αυτή)που ακολουθείτε.Ακόμα μπορείτε να μας πείτε για κάτι που ακούσατε και είχε καλά αποτελέσματα.Είμαστε ανοιχτοί σε όλα, ένα άτομο να μπορέσουμε να βοηθήσουμε,για μένα είναι μεγάλη επιτυχία.Βασίζομαι σε σας για να τα καταφέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. anni.pan@hotmail.com mporo na exo kai ego tin dieythinsi tou farmakeiou

      Διαγραφή
    2. kat.karadima@gmail.com και εγω θα ήθελα τη διεύθυνση του φαρμακείου, εχω ταλαιπωρηθεί πολύ απο τους δερματολόγους.
      σ' ευχαριστω πρασινοματα

      Διαγραφή
    3. Θα μπορουσατε να μου στειλετε σας παρακαλω πληροφοριες του φαρμακειου και του φαρμακου?σας ευχαριστω πολυ. stavrosvoulg@gmail.com

      Διαγραφή
  9. γεια σας και απο εμένα... Έχω λεύκη από τα 5 και σήμερα είμαι 34... Μέχρι πριn από δύο χρόνια δεν με ενοχλούσε.Το έβρησκα μια μικρή χαριτωμένηιδιαιτερότητα . Τότε όμως εμφάνησε μια πολή μεγάλη έξαρση η οποία πλέον με επηρεάζει και ψυχολογικά... Πρασιnομάτα θα ήθελα να μου πεις το φαρμακείo στο οποίο απευθύνθηκες. Αν θες στείλε μου e-mail: nikuarx@gmail.com
    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρασινοματα το ονομα του φαρμακειου θελουμε ολοι!!δεν νομιζω να εχει προβλημα ο ανθρωπος ισα-ισα διαφημηση θα του κανουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θέλω να με πιστέψετε ότι δεν έχω κανένα πρόβλημα να σας το δώσω.όποιος μου το έχει ζητήσει μέσω του email του blog του το΄ χω δώσει αμέσως.Απλά δεν ξέρω, μπορεί ο άνθρωπος να έχει κάποιο λόγο και να μην θέλει και αφού δεν τον έχω ρωτήσει προσπαθώ να είμαι τυπική.Εγώ να βοηθήσω θέλω. . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρασινοματα καλημερα. Εαν μπορεις στειλε μου τη διευθυνση του φαρμακειου και το ονομα της κρεμας για λευκη. Θα σου μουν ευγνωμων. ευχαριστω! grapsamyrto@gmail.com

      Διαγραφή
    2. Παιδιά θα με ενδιέφερε και εμένα αν υπάρχει θεραπεία για την λεύκη το e-mail μου είναι το mihkas34@yahoo.gr
      To όνομά μου είναι Κασιδάκης Μιχάλης

      Διαγραφή
  12. Πρέπει ακόμη να σας πω ότι το φαρμακείο αυτό έχει κρέμα για την ψωρίαση(άλλο μεγάλο θέμα και αυτό).Μάλιστα ό ίδιος ο φαρμακοποιός έχει ψωρίαση και το έχει περιορίσει με διατροφή και μία κρέμα που φτιάχνει ο ίδιος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα και μέσω του blog, σου έστειλα και e-mail σήμερα το πρωί (Μαρία) αλλά ξαναμπαίνοντας σήμερα στο blog σου θα ήθελα να σε συγχαρώ ακόμη μια φορά για την προσπάθεια που κάνεις. Μπορείς να δεις και εσύ απο την άμεση ανταπόκριση πόσο πολύ απασχολεί αυτό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαρία σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Εύχομαι να πάτε όλοι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πάσχω και εγώ από λεύκη στα δάχτυλα των χεριών. Ένας δερματολόγος μου έχει δώσει την κρέμα PROTOPIC. Επίσης παίρνω καθημερινά βιταμινη Ε την eviol. Κάποιος είπε ότι τρώγοντας ταχίνι είδε αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. παιδια οποιος θελει μπορω να του πω ενα αντιηλιακο με χρωμα .καμουφλαρει πολυ καλα τη λευκη ,ειναι αδιαβροχο και δεν φευγει ευκολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα θα ήθελα αν είναι εύκολο το όνομα της αντιλιακης κρέμας, ευχαριστώ.

      Διαγραφή
    3. καλησπέρα θα ηθελα κ εγω το ονομα της αντιηλιακής κ τα στοιχεια του φαρμακοπειου. ευχαριστω katerinakan@hotmail.com

      Διαγραφή
    4. Θα ηθελα την αντιλιακη και το ονομα του φαρμακοποιου σας παρακαλω

      Διαγραφή
    5. Θα ηθελα την αντιλιακη και το ονομα του φαρμακοποιου σας παρακαλω και το τηλ της κυριας απο το περιστερι

      Διαγραφή
    6. Θα ηθελα πληροφορίες για την αντιλιακη

      Διαγραφή
  17. Γράψε μας το αντιηλιακό με το χρώμα. Επίσης να μας πει κάποιος για τις βιταμίνες Biomelanine της Biosline. Όπως μπορούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. TO αντιηλιακο ειναι sun screen body foundation spf 30 υπαρχει και για το προσωπο το ιδιο (face)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πολλά και ειλικρινή συγχαρητήρια για την ενέργεια που καταθέτεις, βοηθώντας τόσους ανθρώπους που δεν ξέρουν πια που να απευθυνθούν για το πρόβλημά τους. Παρουσίασα κι εγώ φέτος το καλοκαίρι λευκά στίγματα στα χέρια (κυρίως στο δεξί). Το παλεύω με εναλλακτική ιατρική. Ξεκίνησα να παίρνω κάποια φυτικά σκευάσματα (γαληνικά φάρμακα) και απέκλεισα από τη διατροφή μου τα τρόφιμα ζωικής προέλευσης. Είναι πολύ νωρίς ακόμη για να δω αποτελέσματα. Στο παρελθόν, η ίδια θεραπεία με είχε βοηθήσει πολύ στην οισοφαγική παλινδρόμηση που είχα. Σκέφτομαι να δοκιμάσω και ομοιοπαθητική παράλληλα. Ωστόσο, θα ήθελα να μου στείλεις σε παρακαλώ και το τηλέφωνο του φαρμακοποιού που συστήνεις γιατί όπως πολύ σωστά λες κι εσύ, θα πρέπει να το ψάχνουμε και να μην απογοητευόμαστε αν κάτι δε λειτουργήσει. Σου εύχομαι τα καλύτερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εκτός από την κρέμα που βάζω εγώ, πρέπει να σας πω ότι υπάρχει μία κυρία στο περιστέρι όπου έχει ολόκληρη σειρά για την λεύκη. Όταν ήμουν μικρή η μαμά μου έπαιρνε μια κρέμα για τις πανάδες. Αυτή την κρέμα για την λεύκη την βάζει χρόνια ο αδερφός του νουνού μου και πάει πολύ καλά.Ξέρω ότι την βάζει πολύς κόσμος, αυτή είχα σκοπό να βάλω και εγώ αλλά προέκυψε η άλλη την τελευταία στιγμή.Πήρα τηλ την κυρία για να σας ενημερώσω.Μου είπε λοιπόν ότι δεν είναι φυτικά 100%, αλλά περιέχουν φάρμακο όπως επίσης και καμφορά(ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΆΝΕΙΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΉ).Είπε επίσης ότι είναι πολύ καλή αρκεί να μην έχει κάποιος αλλεργία σε κάποιο συστατικό.θεώρησα ότι πρέπει να σας ενημερώσω, εσείς θα αποφασίσετε τι θα σας βοηθήσει.Εγώ απλώς σας μεταφέρω τι έκανε καλό σ' εμένα και τι γνωρίζω ότι έκαναν και άλλοι ομοιοπαθείς και ξεπέρασαν το θέμα της λεύκης. Το τηλ της κυρίας από το περιστέρι είναι στην διάθεση σας αρκεί να μου στείλετε μήνυμα στο email του blog.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλημερα θα ηθελα το τηλ.τις κυριας στο περιστερι και το φαρμακειο να τα δοκιμασω γιατι εχω μεγαλο θεμα με τα χερια μου και δεν ξερω πως θα εξεληχθει το mail μου ειναι tasoulisr@yahoo.gr ευχαριστω παρα πολυ..!!Τασος

      Διαγραφή
    2. θα ηθελα το τηλεφωνο της κυριας στο περιστερι αν σας ειναι ευκολο...ευχαριστω.viviahappygirls@yahoo.gr

      Διαγραφή
    3. επισεις μου εχουν πει για αυτη την κυρια στο περιστερι αλλα προσπαθησα να τη βρω αλλα τιποτα σε παρακαλω εαν ειναι δυνατο επικοινωνησε μαζι μου για πληροφοριες , ευχαριστω να εισαι καλα

      Διαγραφή
    4. Σε παρακαλω στειλε μου georgiadis583@gmail. Com ειμαι μικρός και εχω σε παρακαλώ στειλε μου

      Διαγραφή
    5. Θα ηθεήθ το τηλ τις κυριας παρακαλω

      Διαγραφή
    6. Καλησπέρα θα ήθελα το τηλ τίς κυριας και του φαρμακοποιού αν σου ειναι εύκολο σε ευχαριστώ

      Διαγραφή
  21. οι κρεμες που βαζετε χρονια δηλαδη τι κανουν? προφανως δεν θεραπευουν ,καθηστερουν την εξαπλωση της ? τι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η κρέμα βοηθάει στην απελευθέρωση των μελανοκυττάρων, έτσι επανέρχεται το φυσικό μας χρώμα όπου έχει βγεί λεύκη.Για να μην ξαναβγεί η λεύκη πρέπει να βοηθήσεις τον οργανισμό με διατροφή(αποτοξίνωση του συκωτιού), βιταμίνες και όχι στεναχώρια.Επίσης η ομοιοπαθητική έχει καλά αποτελέσματα.Εγώ βάζοντας την κρέμα,κάνοντας διατροφή και παίρνοντας βιταμίνες, εξαλείφτηκε η λεύκη σε όλα τα σημεία όπου έβαζα.Τα χριστούγεννα στεναχωρήθηκα πολύ και γέμισα στην πλάτη. Έβαλα αμέσως κρέμα και σε 2 μήνες δεν φαινόταν τίποτα.Όπωs καταλαβαίνεις για να κάνεις σωστή θεραπεία για την λεύκη, πρέπει να κάνεις πολλά πράγματα συγχρόνως.Θέλει υπομονή και επιμονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρακαλω απο κυπρο ειμαι παρουσιασα κι εγω λευκη εδω και τρεις εβδομαδες. Ο δερματολογος μου εδωσε τις βιταμινες paba και μου ειπε να προσεχω απο τον ηλιο και παντοτε με αντηλιακο. Δεν μου ειπε για διατροφη. Τι διατροφη πρεπει να κανω;
      Σε παρακσλω πες μου τη κρεμα

      Διαγραφή
    2. Πρασινοματα καλησπερα! καταρχήν σε ευχαριστουμε παρα πολυ για τις πολυτιμες πληροφοριες! θα μπορουσατε παρακαλω να μου στειλετε κ εμενα το τηλεφωνο του φαρμακειου στο περιστερι? το email μου ειναι anniesamara@gmail.com.
      σας ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή
  23. Πολλοί με ρωτάτε τι έκανα, πόσο καιρό έκανε να μου φύγει η λεύκη,πόσα χρόνια την έχω κ.α. Πρέπει να σας πώ ότι κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, πρέπει να επικεντρωθείται στον εαυτό σας.Αν η κρέμα ταιριάζει στο δέρμα σας μην φοβάστε θα φύγει η λεύκη απλώς μπορεί να χρειαστεί περισσότερο χρόνος. Πρέπει να βρείτε πια κρέμα ταιριάζει στο δέρμα σας.Κάντε μία διατροφή, πάρτε παράλληλα και βιταμίνες για την λεύκη, βοήθηστε τον οργανισμό σας όσο μπορείτε. Ξεκινείστε και άρχιστε να παρατηρείτε πως αντιδρά το δέρμα σας. Μπορεί να χρειαστεί να αλλάξετε κάτι ή και να συμπληρώσετε. Βγάλτε και φωτογραφίες για να κάνετε την σύγκριση.Θέλει πολύ υπομονή και επιμονή αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα σας ανταμείψει. Εγώ προσωπικά δεν έχω επαναπαυτεί,ψάχνω, ρωτάω και οτιδήποτε νομίζω ότι θα με βοηθήσει το εφαρμόζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μία κοπέλα(olga) σ' ένα φόρουμ αναφέρει ότι ο δερματολόγος, της συνέστησε τις βιταμίνες Biomelanin της Biosline,τις παίρνει 2 μήνες(1 κάψουλα την ημέρα μετά το φαγητό) και έχει παρατηρήσει μείωση των κηλίδων, δείτε κα μόνοι σας http://night-flights.pblogs.gr/2007/04/leykh-iatrikh-selida-73.html .Λεπτομέρειες για το τι περιέχουν και τι κάνουν οι βιταμίνες http://www.derma-line.gr/content.asp?catid=24

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πρασινομάτα μπορείς να μας πεις λεπτομέρειες για τη διατροφή; Πώς μπορούμε να αποτοξινώσουμε το συκώτι; Ποιες βιταμίνες να πάρουμε; Σε ευχαριστούμε για το βήμα διαλόγου που μας παρέχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. οι biomelanin που πωλουνται? στα κοινα φαρμακεια η σε ειδικα που εχουν και φυτικα σκευασματα? θελουν συνταγη γιατρου? ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τα Biomelanin της Biosline μπορείται να τα ζητήσετε σε οποιοδήποτε φαρμακείο.Επειδή δεν είναι πολύ γνωστά,το πιο πιθανό είναι σας τα παραγγείλουν.Αν λέω αν, ο φαρμακοποιός δεν τα βρίσκει μπείτε εδώ http://www.derma-line.gr/content.asp?catid=24 και δείτε το τηλ που αναγράφετε στο κάτω μέρος και δώστε το για να σας κάνει την παραγγελία.Δεν χρειάζεται συνταγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εγώ η βιταμίνη που γνωρίζω ότι έχει βοηθήσει κόσμο είναι τα PABA δείτε εδώ http://www.douni.gr/?section=ingredients&icategory=1&id=76 και το συμπλήρωμα διατροφής Biomelanin της Biosline δείτε εδώ http://www.derma-line.gr/content.asp?catid=24 . Δεν μπορώ να ξέρω πιο ταιριάζει στον καθένα, μπορεί κανένα και απο τα δύο. Πιθανόν να υπάρχουν και άλλα, αν κάποιος έχει να μας προτείνει και άλλο, θα' θέλαμε πολύ να το μάθουμε.Μόνο αν δοκιμάσετε θα μάθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όταν διαβάζω τα σχόλια σε κάποιο φόρουμ που αφορά την λεύκη παρατηρώ ότι δεν υπάρχει μια κοινή θεραπεία για όλους. Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά και ενώ κάποιος έγινε καλά με έναν τρόπο, έναν άλλον δεν τον βοήθησε καθόλου. Ρώτησα μία κοπέλα που ασχολείται με τα εναλλακτικά και μου είπε ότι η αιτία που βγάζει κάποιος λεύκη, είναι διαφορετικός κάθε φορά. Έτσι κάθε άτομο, θέλει και μία θεραπεία που να ταιριάζει στην ψυχοσύνθεση του. Όποτε γυρίζουμε στα ίδια, κάντε πολλές δοκιμές και μην τα παρατάτε, υπάρχει θεραπεία για όλους απλά μπορεί να είναι μόνο για σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θελω να μου πεισ τη διευθηνσει υπαρχει ακομα το φαρμκειο

      Διαγραφή
  30. Σκεφτομαι πολυ σοβαρα πλεον τον πληρη αποχρωματισμο του δερματος για να γλιτωσω επιτελους απο αυτο το πραγμα και να αρχισω να ζω χωρις μονιμο αγχος!!! Θα ηθελα να μου πειτε τη γνωμη σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν μας λές πόσο έχει προχωρήσει η λεύκη ,τι θεραπείες έχεις κάνει,πόσα χρόνια το έχεις. Έχεις βάλει από τις κρέμες που αναφέρουμε στο blog;Ομοιοπαθητική έχεις κάνει; Προσωπικά πιστεύω ότι πρέπει να προσπαθήσεις πρώτα με αυτά.Αν δεν έχει προχωρησει πολύ είναι κρίμα να κάνεις αποχρωματισμό, άλλωστε θα κινδυνεύεις από εγκαύματα, δεν θα μπορείς να βγαίνεις στον ήλιο καθόλου. Καταλαβαίνω ότι έχεις κουραστεί, αλλά κάνε μία τελευταία προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλημέρα σε όλους
    Ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε κάτι σχετικά με τα αυτομαυριστικά.Παρέχουν κάποια κάλυψη στα σημάδια? Είναι κατάλληλα και για το πρόσωπο? Αν έχει κάποιος δοκιμάσει ποιό είναι πιο αποτελεσματικό?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για τα αυτομαυριστικά διάβασε στο http://night-flights.pblogs.gr/2007/05/leykh-iatrikh-selida-73.html έχει συζητηθεί λεπτομερέστατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πρασινομάτα καλημέρα.
    Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Το δικό μου πρόβλημα (για την ακρίβεια του γιού μου), είναι προς το παρόν σε μικρή έκταση και το κληρονομήσαμε μάλλον από τον παππού μας, ο οποίος είχε λεύκη σε ήπια μορφή. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά πρίν 6 χρόνια στην περιοχή των γεννητικών οργάνων και μετά από κάποιους μήνες εξαφανίστηκε εντελώς χωρίς καμμία θεραπεία.Στην συνέχεια μετά από 3 χρόνια επανεμφανίστηκε στην ίδια περιοχή και έγινε θεραπεία με elidel, όπου και περιορίστηκε ικανοποιητικά.Φέτος το Φεβρουάριο υπήρξε εκ νέου έξαρση στην ίδια περιοχή και χρησιμοποιήθηκε ξανά elidel με συνδιασμό βιταμινών, χωρίς όμως αποτελέσματα. Ταυτόχρονα με τη θεραπεία εμφανίστηκαν και κάποιες κηλίδες στο πόδι του (τρεις ή τέσσερις προς το παρόν). Η δερματολόγος που επισκεφτήκαμε μας μίλησε για λεϊζερ στο Συγγρού, αλλά προσωπικά δεν το θεωρώ αναγκαίο στη μορφή που βρίσκεται το πρόβλημα αυτή τη στιγμή.
    Επειδή δεν εμπιστεύομαι καθόλου την elidel λόγω των παρενεργειών που αναφέρονται στις οδηγίες της, σκέφτομαι να χρησιμοποιήσουμε τη δική σου θεραπεία, αν συνεχίσει να επεκτείνεται το πρόβλημα.
    Μ'ενδιαφέρει να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο (και πάνω απ' όλα ασφαλές) προκύπτει πάνω στο θέμα της λεύκης και σ'ευχαριστώ για τη συμβολή σου σε αυτή την κατεύθυνση. Αν και δεν πρόκειται για αρρώστεια, είναι κάτι που επηρεάζει την ψυχολογία και μάλιστα όταν αυτός που το αντιμετωπίζει είναι 18 χρόνων. Πάντως η αλήθεια είναι ότι αν συνέβαινε σε εμένα, δε θα με πείραζε καθόλου. Πάνω απ' όλα μετράει η προσωπικότητα και η ακτινοβολία που εκπέμπει ο κάθε άνθρωπος. Όταν "λάμπεις" με την προσωπικότητά σου και εκπέμπεις θετική ενέργεια,οι ιδιαιτερότητες της εμφάνισής σου περνούν απαρατήρητες.'Εχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους με σοβαρά προβλήματα στην εμφάνισή τους, που κυριολεκτικά δεν τα βλέπεις, γιατί κυριαρχεί η αύρα, η αυτοπεποίθηση και η όλη τους στάση.
    Σ'ευχαριστώ και πάλι για τις προσπάθειές σου και εύχομαι για σένα τα καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Είχα πάει πριν λίγες μέρες στον ομοιοπαθητικό κύριο Λουκά.Εκεί γνώρισα τον κύριο Χρήστο και την εξάχρονη κόρη του Ευγενία.Όπως μου είπε είχε πάει στον γιατρό γιατί η κόρη του είχε Λεύκη. Του έδωσα και το τηλ μου, για να τον ενημέρωσω για τις κρέμες που γνωρίζω για την λεύκη. Πράγματι με πήρε την άλλη μέρα.Χάρηκα πολύ για την συνάντηση αυτή γιατί γνώρισα έναν πατέρα που πραγματικά κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει το παιδί του , χωρίς ταμπού και καμία προκατάληψη. Είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρει, το καλύτερο για την κορούλα του. Όσο αφορά τον κύριο Λουκά εγώ προσωπικά εξεπλάγην ευχάριστα. Δεν έχει καμία σχέση με τους άλλους ομοιοπαθητικούς που έχω πάει. Έχει πολύ μεγάλη εμπειρία, η θεραπεία που δίνει είναι διαφορετική (ως προς τα χάπια και πότε τα παίρνεις)και δεν πάει στην τύχη! Έχει πρωτοποριακά μηχανήματα που τον οδηγούν στην επιλογή των ομοιοπαθητικών χαπιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. geia sou prasinomata... tha ithela tin dieythinsi tou farmakopoiou me tin krema gia tin leyki, h symboli sou pragmatika einai simantiki.
    liberty25@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. geia sou prasinomata kalh xronia, xronia kala,eyxome mesa apo thn kardia mou na sou pane ola kala.8elo an mporhs na mou phs kai mena gia thn alhfh pg.atron@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα,
    Εχω πολλά χρόνια λέυκη και έχω δοκιμάσει πολλές θεραπείες, ωστόσο θα με ενδιέφερε πολύ να μου στείλεις την διεύθυνση του φαρμακείου που προαναφέρεις.
    (pkze@yahoo.gr)
    Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Xristos Anesth! Exo ki ego edo kai 4 xronia leukh sto soma kai guro apo ta matia alla exo apelpistei afou kamia therapia den eixe apotelesma. Please steile mou th dieuthinsh tou farmakeiou sxetika me th futikh aloifh. Se eyxaristo. marilambo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Καλησπερα,

    Εχω και εγω λευκη εδώ και 1 περίπου χρόνο. Εχω κανει ομοιοπαθητική για περίπου 6 μήνες αλλά δεν έχω δει καποιο ιδιαίτερο αποτέλεσμα. Τα σημεια που εχω λευκη ειναι ενα μικρο στο στομα, στο πηγουνι, καποιες κηλιδες σε δυο δακτυλα και στον αγκωνα. Οσο διάστημα εκανα ομοιοπαθητική δεν ειδα καποια βελτιωση και γι΄ αυτο αποφασισα να σταματησω. Πηγα σε καποιο δερματολογο και μου εδωσε την elidel και μου ειπε οτι θα πρεπει να κανω 6μηνη θεραπεια. Βάζω την αλοιφη εδώ και περίπου 1 μηνα και δεν εχω δει παλι αποτελεσμα. Εχει χρησιμοποιήσει κανεις αυτή την αλοιφη; Και αν εχει δει καποιο αποτελεσμα, σε ποσο διαστημα περίπου ειδε καποια βελτίωση. Σχετικα με την αλοιφή που χρησιμοποιείς εσύ πρασινοματα μπορω να την προμηθευτώ μονο από το συγκεκριμενο φαρμακοποιο στην Αθήνα; Διότι εγω ζω στη Θεσσαλονικη. Και μια τελευταια ερωτηση: Τα χαπια Biomelanin ειναι απόλυτα φυτικα;Αν τα χρησιμοποιώ παραλληλα με την παρούσα θεραπεία μου θα υπάρξει καποια επίπτωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Παιδια υπαρχουν νεα για αποτελεσματικη θεραπεια της λευκης μπειτε στο site Dr.Oz sow vitilligo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Καλημέρα
    Πάσχω από λεύκη στα δάχτυλα των χεριών.
    Έχω δοκιμάσει πολλές θεραπείες,ωστόσο θα με ενδιέφερε πολύ να μου στείλεις την διεύθυνση του φαρμακείου στο οποίο αναφέρεσαι.
    (geodimo@otenet.gr)
    Σε ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. geia sou prasinomata!!!egw exw leukh 5 xronia sta daxtula twn xeriwn,stous agkones,2 mikres sto proswpo kai fetos sta daktula twn podiwn,stous prosagwgous kai sthn masxali!an thes sto mail mou katerinakan@hotmail.com steile mou oses plhrofories exeis sugkentrwsei!farmakeio klp!!!se euxaristw ek twn prwterwn

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Καλημερα και απο εμενα.Ειμαι 37 ετων και εχω λευκη τα τελευταια 3 χρονια.Παρακαλω οποιον γνωριζει για θεραπειες ας μου στειλει σε email τα σχετικα.Ευχαριστω πολυ εκ τον προτερων.

    email fotis1968@tellas.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. prasinomata hi exo lefki apo to 2001 mexri simera,to mono pou katafera meta apo therapies itan na min epektathi me dramatiko rythmo,vasistika sta xapia isoprinosine kai stis alifes protopic.an thes stile mou oti plirofories exis gia therapies kai to farmakio.hliaspar@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Gia se olous

    tha ithela na matho h krema apo to farmakio exi apotelesmata

    Asterix

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Καλησπέρα.

    Χρήστο με λένε και δεν αντιμετωπίζω ο ίδιος Θέμα με τη λεύκη αλλά ο μικρός μου αδερφός που είναι 15 ετών (α' λυκείου). Μπαίνει τώρα στη φάση που ασχολείται με το άλλο φύλο και ανησυχώ μήπως τον ρίξει πολύ ψυχολογικά.

    Δεν το γνωρίζει ακόμα καθώς έχει 2 πολύ μικρά σημάδια σε σημεία που δε μπορεί να το δει ο ίδιος, γύρω από ελιές.Το διαπίστωσε ωστόσο η δερματολόγος του και μου το είπε.

    Βλέπω ότι η πρασινομάτα έχει πολύ καιρό να γράψει. Ελπίζω πρώτα απ' όλα να είσαι καλά, γιατί απ' ό,τι βλέπω είσαι στην αναζήτηση και βοηθάς όσο μπορείς τον δίπλα σου που ανησυχεί. Μπράβο σου για αυτό.

    Αν έχει κάποιος νέα για το ζήτημα (δε θέλω να το ονομάσω "πρόβλημα", γιατί πρόβλημα ουσιαστικό ΔΕΝ είναι), θα το εκτιμούσα αν μου έστελνε ένα email στο freeapog@yahoo.gr

    Αν πρασινομάτα δεις το μήνυμα, πέρασέ μου σε παρακαλώ στο email μου, τα ονόματα και τηλέφωνα των φαρμακοποιών/ιατρών που είχες επαφή.

    Ευχαριστώ πάρα πολύ.

    Θα ήθελα να πω όμως και το εξής.
    Έχω θεία που είχε λεύκη. Οικογενειάρχη με μια εκπληκτική οικογένεια και σύζυγο.
    Έχω φίλο που έχει (σε ποσοστό 60%) λεύκη. Βγαίνουμε, χορεύουμε, φλερτάρουμε, γελάμε και χτυπάμε ο ένας την πλάτη του άλλου στα ζόρια.
    Είχα και κοπέλα στο παρελθόν που είχε λεύκη (δεν είναι δα κάτι τόσο σπάνιο).
    Την αγαπούσα ίσως όσο δεν έχω αγαπήσει άλλον άνθρωπο στη ζωή μου.
    Και το σώμα της κάθε φορά που το άγγιζα και το έβλεπα ήταν πανέμορφο. Δε μας εμπόδισε ποτέ να χαιρόμαστε τον έρωτα και την αγάπη.

    Να κοιτάτε τους ανθρώπους στα μάτια.
    Είμαστε όλοι όμορφοι άνθρωποι.
    Και δεν έχουμε τίποτε να ζηλέψουμε από τον άλλο.
    Δεν έχουμε χρόνο στη ζωή για ενοχές.
    Κανείς που πόνεσε μέσα του δε θέλησε και ζήτησε αυτόν τον πόνο.
    Μεγαλύτερος στόχος στη ζωή από το να αγαπήσουμε τον εαυτό μας (πρώτα απ' όλα) δεν υπάρχει.

    Δε σας ξέρω, αλλά σας φιλώ, άνδρες και γυναίκες.

    Χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Prasinomata katarxhn sygxarhthria gia thn prospatheia pou kaneis. Eimai ki ego omoiopathhs edo kai 2 xronia kai talaiporoumai me tous dermatologous xoris apotelesma. Se parakalo tha hthela na mou steileis sto parakato mail th dieuthinsh kai to thlefono tou farmakopoiou pou paraskeuazei th fytikh aloifh gia na xekinhso amesa therapeia(mimila113@yahoo.gr) Eyxaristo ek ton proteron

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. PRASINOMATA HELLO! exo xrisimopoiisei tin ELIDEL se sindiasmo me BUTAVATE, oi opoies einai kremes kortizonouxes kai mou tis systisan sto Syngros. Se 2 mines ola ok! 100% epitixia. Alla meta apo 2 xronia ksanaemfanizetai sta idia simeia oxi opos itan prin...deila deila pros to paron. Den kanei mpam! sE PARAKALO GLYKIA M,epeidi exo kourastei pia mafto to thema mporeis na m steleis to til. tou farmakopoiou p ftiaxnei tin krema kathos Kai to tilefonou tou omoiopathitikou? Mono afto! SEFXARISTO POLY! pes mou to email sou kai tha sou steilo ekei an ginetai! anypomono!!! Elena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. kalispera paidia!!pasxw kai egw apo leukh sta daktyla twn xeriwn oxi mexri stigmis toulaxiston se ypervoliko vathmo!epeidh omws se ligo kairo mpainw fantaros tha hthela na to periorisw oso mporw gia na min aisthanomai asxhma!prasinomata tha mporouses se parakalw na m steileis dieuthynsi kai til. tou farmakeiou gia na epikoinwnhsw mazi tou;;to mail mou einai(routec21@yahoo.gr)!euxaristw polu ek twn protrwn!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ.ΑΛΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΝΑ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΙΑΤΡΕΥΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΙΧΕ 100% ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΥΘΥΝΗ Η ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΟΥΜΕ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!

    e-mail:asterios.6@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΑΣΤΕΡΙΕ ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΘΕΣ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ....ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΙΑ ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. γεια σου πρασινοματα, έχω λεύκη καιχρειαζομαι την βοήθειά σου. σε παρακαλω αν μπορεις να με διευκολύνεις στέλνοντάς μου στο e-mail: z.michalaki@yahoo.gr την δ/νση και το τηλεφωνο του φαρμακοποιού. Σε ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΤΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ,ΚΑΙ ΤΗΛ.ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΛΗ.vaggelisdam1@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. tasosdoumas@hotmail.gr to email mou,an mporeis prasinomata i opoios exei kapia teleutaia therapeia as steilei email.episis opoios gnorizei kapio group me atoma me leuki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Γεια σου πρασινομάτα,σε παρακαλώ μου στέλνεις την διεύθυνση του φαρμακοποιού,ευχαριστώ πολύ!
    coszar@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Πρασινομάτα μπορείς να μου στείλεις κι εμένα τη διαύθυνση και το τηλ της φαρμακοποιού? Ευχαριστώ.
    nikolaos21029@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γειά σε όλους!
    Έχω και εγώ λεύκη. Το παρατήρησα για πρώτη φορά πέρυσι στην αρχή του καλοκαιριού. Το χειμώνα όταν έφυγε το μαύρισμα δεν φαινόταν σχεδόν καθόλου. Φέτος πιέστηκα αρκετά με το μεταπτυχιακό μου και εμφανίστηκαν μερικές ακόμα κιλήδες στα χέρια, κυρίως στα δάχτυλα των χεριών και μερικές μικρές στις μασχάλες, μια μικρή στο φρύδι και μια δυο στην πλάτη, τις οποίες παρατήρησα την Άνοιξη.
    Έψαξα στο διαδίκτυο και έμαθα πως η λεύκη ίσως συνδέεται και με τη νόσο του θυρεοειδούς, Graves από την οποία πάσχω επί 8 χρόνια, που είναι επίσης αυτοάνοσο νόσημα. Στην οικογένεια δεν υπάρχει κανείς που να έχε λεύκη.
    Άρχισα ομοιοπαθητική μετά το Πάσχα. Πήγα και σε δερματολόγο ο οποίος απέκλεισε θεραπεία με αλοιφές και έκθεση στον ήλιο γιατί έχω αρκετές ελιές στο σώμα. Συνέστησε μια αγωγη με Elocon στις μασχάλες και το πρόσωπο και Butavate στα χέρια για 15 μέρες Κατόπιν θα βάλω Protopic επί 15 μέρες και όλο αυτό εναλλάξ για 6 μήνες. Επίσης συνέστησε και λήψη βιταμινών Ε της Eviol. Τη θεραπεία αυτή την άρχισα πριν από 10 μέρες.
    Υπάρχει κάποιος που έχει κάνει ανάλογη θεραπεία και έχει δει κάποιο αποτέλεσμα? Φοβάμαι αρκετά για τις περενέργειες τόσο των κορτικοειδών όσο και της Protopic.
    Μήπως μπορεί η Πρασινομάτα να μου στείλει στο e mail μου που είναι angchalkio@sch.gr τη διεύθυνση του Φαρμακείου που φτιάχνει τη φυτική
    αλοιφή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Γεια σας παιδια.
    Έχω λευκη απο τα 7 μου χρονια αλλά δεν με ενοιαζε καθόλου εως τα 35 μου που έκανε μια ξαφνικη εξαρση και επεκταθηκε και στο προσωπο.Τωρα ειμαι 38 έχω κανει απιστευτς θεραπειες ενεσεις απο ρωσια ,φαρμακα απο Κουβα ,κρεμες με καποια προσωρινα αποτελεσματα αλλα μετα επανεμφανιζεται. Το ΒΙΟΜΕΛΑΝΙΝ που πολλοι αναφερατε δεν μου κανει απολύτος τιποτα μονο κακο στη τσεπη μου το παιρνω τωρα περιπου 1 χρονο.
    Διαβασα κατι για curevitiligo oil εχει ακουσει κανεις κάτι?
    Επισης μπορει καποιος στο παρακτω mai να μου
    στειλει την διευθηνση του φαρμακοποιου.
    m.cosentino21@yahoo.gr
    H ολη ιστορια της λευκης ειναι πολυ ψυχοφθορα και συνηθως τα καλοκαιρια ειναι ο εφιαλτης μου.Καθε καλοκαιρι χειροτερευεi καθως και φαινεται πολυ εντονοτερα λογο της αντιθεσης με το μαυρισμα. Ειναι πολυ ασχημαο το συναισθημα να μη μπορεις να παιζεις στην παραλια με τα παιδια σου οσο θελεις.
    Εχω δοκιμασει και καλυπτικα make up μονο για το προσωπα με πολυ μετρια αποτελεσματα . Μηπως εχει κανεις να προτεινει κάτι.
    Ευχαριστω πολυ και καλη δυναμη
    το mail μου ειναι
    m.cosentino21@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΔΩ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ pappasch@yahoo.gr
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. γεια σας και απο μενα.εγω εχω 9 χρονια λευκη.εχω δοκιμασει πολλες θεραπειες.κουραστηκα ομως και τα τελευταια χρονια τα εχω παρατησει.τωρα ομως αρχισε να εξαπλωνεται.σας παρακαλω οτι νεο εχετε να ενημερωσετε.θα ηθελα και εγω το τηλ του φαρμακοποιου.το email μου ειναι:giota-kats@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. γεια σας.εγω εχω 14 χρονια λευκη.εχω δοκιμασει πολλες θεραπειες.κουραστηκα ομως και τα τελευταια χρονια τα εχω παρατησει.τωρα ομως αρχισε να εξαπλωνεται.σας παρακαλω οτι νεο εχετε να ενημερωσετε.θα ηθελα και εγω το τηλ του φαρμακοποιου.το email μου ειναι:com4zone@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. geia sas kai apo mena ...............
    ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ maroulaki82@hotmail.com
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Γειά σου Πρασινομάτα!Με λένε Παναγιώτη.Θα ήθελα να μου στείλεις το όνομα του φαρμακοποιού και την διεύθυνσή του.Επίσης θα ήθελα την διεύθυνση του Λουκά του φυσικοθεραπευτή.Και τέλος την διεύθυνση της κυρίας που πουλάει τις κρέμες απο το Περιστέρι.Πού θα μου πρότεινες να πάω κατά την γνώμη σου?Το e-mail μου είναι takis81_papag@yahoo.gr Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. sas parakalo se opoion exei steilei h prasinomata tin dieuthinsi tou farmakopoiou kai to onomatou,me tin krema gia thn leykh,,na to steilete sto e-mail mou takis 81 pou dimosieusa stis 9 noemvriou 2011 stis 8:34m.m. sas eyxaristo,giati h prasinomata den apanthse akoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γειά σου πρασινομάτα, με λένε Σια και έχω και εγώ Λεύκη. Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου στείλεις το τηλ.,όνομα και διεύθυνση του φαρμακοποιού.Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. Το e-mail μου είναι siapapad@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΑΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΡΕΜΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΤΑΣ ΘΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ E-MAIL ΣΤΟ VIERTAK@HOTMAIL.COM
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. geia sou PRASINOMATA. molis mou diegnwse lefkh o dermatologos shmer kai meta apo search sto net vrika afto to blog. Tha to ektimousa poly na mou steileis odhgies gia to pou vrisketai to farmakeio pou les me thn krema. sto e-mail : jermone@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Καλησπερα σε ολους τουσ φιλους και φιλεσ που αντιμετωπιζουμε το ιδιο προβλημα με την λευκη.
    Απλα θελω και εγω να καταθεσω τις εμπειριες μου στο θεμα αυτο. εμφανιστηκε η λευκη πριν 5 χρονια και στην αρχη κοντεψα να τρελαθω ειπα δεν μπορει γιατι να συμβει σε μενα στα 50 μου χρονια. κατερηφθη και ο μυθος πωσ η λευκη εμφανιζεται μεχρι τα 21. Γυρισα φιλοι μου παντου σε 10 δερματολογους εφτασα μεχρι την κουβα που υπαρχει και βιβλιογραφια για την λευκη. τοιποτα λευτα λευτα λευτα. Εκανα ομοιοπαθητικη 4 χρονια αποτελεσμα εκτος απο την καλη ψυχολογια που μου ενισχυσε τοιποτα περισσοτερο. Εβαλα κρεμες μετα την ομοιοπαθητικη που σταματησα φτιαχτες με καμφορα απο μια κυρια στην Αθηνα. Μετα με πρακτικα διαφορα μηλοξυδο και εκθεση στον ηλιο για αρκετο διαστημα. τοιποτα. Φιλοι μου μετα απο ολα τα σταδια που εχω περασει για να επανελθει η μελανινη εχω πλεον γινει γιατρος.... της λευκης. Σημερα μετα απο 4 1/2 χρονια βρηκα πως το καλυτερο φαρμακο ειναι η ψυχικη υγεια. εδω και 6 μηνες ειπα τερμα, αυτος ειμαι και σε οποιον αρεσειθελω να ειμαι αποδεκτος ως Σακης οχι για το προβλημα του δερματος μου. Δεν περασν 2 μηνες και το προβλημα της δισχρωμιας αρχισε να υποχωρει.Γελαγα χαιρομουν που ειμουν μεσα στην καταθλιψη, διασκεδαζα, εκανα φιλουσ νεουσ, προσπαθησα να βρω ατομα να τα πλησιασω ατομα που ειχαν το ιδιο (προβλημα)να ανταλαξουμε αποψεισ για το θεμα. Αλλα για να μην σας κουραζω γιατι θελετε να μαθετε το αποτελεσμα εδω και 6 μηνες στο δερμα μου ολο γινοτανε ποιο ανοιχτο σαν να πασπαλιζομουν με ζαχαρι αχνη μερα με την μερα και σημερα το σωμα μου εναι καθαρο και βεβαια ποιο ανοιχτο χωρισ δισχρωμιες και μπαλωματα. Ειμαι σαν ενασ ανθρωποσ που δεν βγαινει στον ηλιο να μαυρισει απο το χειμωνα. Βρηκα παλι τον εαυτο μου εστω και ανοιχτοχρωμος χαριν τησ καλης ψυχολογιας που απεκτησα. Προσοχη ομως μην εκτιθεστε στον ηλιο δεν βοηθαει ισα ισα γινεται ποιο αισθητη η διαφορα της δισχρωμιας και βαζεται χειμωνα καλοκαιρι αντηλιακο καλης εταιριας. ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. Αυτη ηταν μια καταθεση ψυχης που την γνωριζει μονο η οικογενεια μου και σημερα εσεις. Σας ευχαριστω για τον χρονο σας να με διαβασετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aγαπητέ Σάκη,
      βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες τις θέσεις και τις σκέψεις σου όσον αφορά το πρόβλημα της λεύκης που αντιμετωπίζεις. Τα πρώτα σημάδια λεύκης μου εμφανίστηκαν πριν 10 περίπου χρόνια.Παρατηρώ ότι εξαπλώνεται με αργούς ρυθμούς.Αντιμετωπίζω την όλη κατάσταση με σχετική ψυχραιμία, αφού δεν μπορώ να κάνω αλλιώς.Η σκέψη σου να ενωθούμε μέσα από μια ιστοσελίδα ή ακόμη να δημιουργήσουμε τον δικόμας σύλλογο με βρίσκουν απολύτως σύμφωνη.
      Ευχαριστώ

      Διαγραφή
  70. παιδια καλησπέρα εχω λευκη απο τα 27 και ειμαι 43 εω κανει και ομοιπαθητικη και παμπολες θεραπειες με κρεμες και με φαρμακα βιταμινες με παρακολουθουσε δερματολογος γνωστος χρονια πηγαινα κοζανη θεσασαλονικη ξοδευοντας ενα καρο λεφτα χωρις αποτελεσμα .
    το καλοκαιρακι επειδη ο ηλιος ειναι ποιο δυνατος οπου με χτυπησει και κυριως στο πρόσωπο ο ηλιος ποναω εω λευκη στο πρόσωπο ματια πιγουνι και στα χερια και στα γεννητικα μου όργανα.
    αν καποιος εχει δει πραγματικα αποτελεσμα χωρις να κινδινεψει η υγεια μας και κυριως να παθει το συκωτι μας καποια βλαβη απο λάθος συνταγες ή γνωριζει κατι ας μου πει μεσω το εμαιλ μου
    ευχαριστω salivan@otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. παιδια και εγω εχω λευκη απ τα 7 μου και τωρα ειμαι 22 αλλα ειμαι ανοιχτοχρωμη στο δερμα και δε φαινεται.το καλοκαιρι υπαρχει προβλημα απο το εντονο ηλιο αλλα τον αποφευγω...τωρα κανω θεραπεια με εναν γιατρο απ την κοζανη εδω και εννια μηνες δε βλεπω τρελα αποτελεσματα αλλα θα δουμε τωρα ειμαι στο σταδιο της φωτοθεραπειας.θα ηθελα αν μπορουσες πρασινοματα να μου πεις την διευθυνση του φαρμακοποιου.Σε ευχαριστω πολυ που βοηθας..email kalamanidoyveronika@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. αυτο με την πρασινοματα μαλλον ειναι μουφα και απατη. μαλλον παιρνουν κρεμα απο ηδη υπαρχουσες στο εμποριο και το δινουν μονοι τους σαν σξευασμα και το πουλανε διπλα και τριπλα για να βγαλουν κερδος και προφανως το κανουν και με αλλες ασθενειες. τι παει να πει δεν στο λεω γιατι δεν θελει ο φαρμακοποιος. Αν δεν ηταν κομπογιαννιτες θα το ελεγαν και θα επαιρναν και την δοξα και την πατεντα και ολα. εκμεταλλευονται τον πονο μας για να οινονομησουν ασυστολα, να παρεμβει ο εισαγγελεας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. γειά σας και εγώ έχω λεύκη χρόνια και συνεχώς αυξάνεται.αν μπορεί κάποιος να μου στείλει μέσω e-mail την διεύθυνση του φαρμακοποιού και γενικά όποια πληροφορία θα μου ήταν χρήσιμη. Ευχαριστώ.Το e-mail μου είναι kyrki@mail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Ολα ακουονται πολυ ωραια. μακαρι να κανει και σε μενα η κρεμα αυτη. παρακαλω αν μπορειτε στειλτε και σε μενα το ονομα του φαρμακειου.
    alexemco@yahoo.com
    ειναι επειγον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. μια αφελη ερωτηση θα κανω ... γιατι εξαφανιστηκε η πρασινοματα ? τεινω να συμφωνησω στο σχολιο του φιλου που λεει οτι προκειται για απατη . ειμαι 63 εχω λευκη απο τα 16 και επειδη εργαζομουν σε αεροπορικη εταιρια εχω ταξιδεψει σε ολες τις ηπειρους για θεραπεια Κουβα USA πρωην σοβιετικη ενωση και αλλες . Η λευκη ειναι ανιατη προς το παρον .Οι διαφορες θεραπειες , οπου και αν εχουν αποτελεσματα ειναι κατα το 80-90% προσωρινες .Η μονη ελπιδα που υπαρχει αυτη την στιγμη που γραφω αυτες τις γραμμες ειναι μια ερευνα που γινεται απο το πανεπιστημιο του Κολοραντο USA σχετιζομενη με τα γονιδια .Εχουν βρει κατι που συνδεει τους λευκοπαθεις με τους εχοντες σκληρυνση κατα πλακας .Απο οτι εχω διαβασει η ερευνα επικεντρωνεται προς το παρον στους δευτερους ,λογω της σοβαροτητας της ασθενειας,και εαν εχουν θετικα αποτελεσματα θε επεκταθει και στους λευκοπαθεις ,γιατι ειμαστε 45 εκατομμυρια στον πλανητη .Τα νεα μου δεν ειναι ευχαριστα ιδιαιτερα για εμας που ζουμε στην Ελλαδαρα με 260 ημερες ηλιοφανει .Υπομονη ,αντιηλιακη 50+ ,και γιαυτους που εχουν πανω απο 80% λευκη στο κορμι οπως εγω, αποχρωματικη κρεμα για την απαλειψη της μελανινης και επιτευξη ομοιομορφιας .
    για οποιαδηποτε παραπανω πληροφορια το email μου nasslev@gmail,com
    καλο κουραγιο σε ολους και σε αυτες τις δυσκολες συνθηκες
    οσο μπορειτε αισιοδοξειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Γειά χαρά σε όλους τους φίλους του blog.Με λένε Αντωνη.Πριν από 5 μήνες περίπου ξεκίνησε η εμφάνιση λεύκης στο πρόσωπο και στα δάχτυλά μου.Θα ήθελα παρακαλώ όποιος γνωρίζει να μου στείλει την διεύθυνση του φαρμακοποιού καθώς και την διεύθυνση της κυρίας που πουλάει τις κρέμες στο Περιστέρι.Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!Το email μου ειναι disa1240@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. Kalispera thelo na mou stilei kapoios tin dieuthinsi tou farmakopoiou kai to tilefono tou.Prasinomata i opoios allos to kserei as mou to stilei sto jkassimis@hotmail.com.Prokatavolika euxaristo poli kai good luck se olous.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Καλησπέρα και συγχαρητήρια για το blog σου!
    Θα ήθελα σε παρακαλώ να μου στείλεις κι εμένα τα στοιχεία του φαρμακοποιού ώστε να προμηθευτεί η ανηψιά του άντρα μου την αλοιφή. Σε ευχαριστώ!
    tiger_lina@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Πρασινομάτα σε παρακαλώ πολύ επειδή έχω κι εγώ λεύκη και ταλαιπωρούμαι πολλά χρόνια,στήλε μου στο e-mail:alkourt12@hotmail.com το όνομα και την διεύθυνση του φαρμακοποιού που είναι στην Αθήνα για να προμηθευτώ την κρέμα που φτιάχνει. Σε ευχαριστώ πολύ!!! Μην με ξεχάσεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες. Θα ήθελα το τηλέφωνο ή την διεύθυνση του φραμακοποιού. στο email katath@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. kalhspera se olous an thelete na mou steilete k emena thn dieythhnsh tou farmakeiou vasanizomai 10 xronia me leykh kai tipota.....eyxaristw polu!email pam81pam@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Γεια σας και από μένα. Επειδή πρόσφατα εμφανίστηκαν και σε μένα άσπρες κηλίδες στο πρόπσωπο, μπορεί κάποιος να μου στείλει τα στοιχεία του φαρμακείου; Ευχαριστώ πολύ. nikond@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Γειά σας και από εμένα. Εχω κ εγώ πρόβλημα με την λεύκη και παρακαλώ αν μπορεί κάποιος ας μουσ στείλει το τηλ. του φαρμακείου sonia1171266@yahhoo.gr. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ MAIL sonia1171266@yahoo.gr
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. Καλησπέρα ,έχω και γω 19 χρόνια λεύκη μήπως μπορεί κάποιος να μου στείλει το τηλέφωνο και την διεύθυνση του φαρμακοποιού.Ευχαριστώ. nancy89her@hotamail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Γειά σας και από εμένα. Εχω κ εγώ πρόβλημα με την λεύκη και παρακαλώ αν μπορεί κάποιος ας μουσ στείλει το τηλ. του φαρμακείου το μαιλ μου ειναι

    tasoszemadanis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. πρασινομάτα καλημέρα, συγχαρητήρια για την ενημέρωση που κάνεις, με ενδιαφέρει και εμένα το τηλέφωνο του φαρμακείου όπως και το τηλέφωνο της κυρίας στο Περιστέρι. το mail μου είναι erxala@pharmathen.gr σε παρακαλώ στείλε μου τα τηλέφωνα.
    επίσης υπάρχει και κάποιο site www.ortf.gr όπου είναι μία μη κερδοσκοπική εταιρία και παράγει αλοιφές από εθαίρια έλαια και βότανα και έχει σχετική αλοιφή για λεύκη, όμως εγώ δεν είδα αποτέλεσμα, την χρησιμοποίησα δύο μήνες. Για αυτό θα ήθελα να δοκιμάσω και την αλοιφή του φαρμακοποιού. σε παρακαλώ στείλε μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Καλησπερα! Ονομαζομαι Γιωργος και ειμαι 19 χρονων.

    Ειδα τα πρώτα σημάδια στα 12 χρονια με εξαρση το Μαιο, στα γονατα και τους αγκωνες.

    Ενας δερματολογος μου προτεινε την αλοιφη "ELIDEL"

    Απο οταν την εβαλα και μεχρι τα τελη Σεπτεμβρη τα σημαδια εξαφανιστηκαν! Και μαλιστα η περιοχη ειχε σκουρινει περισσοτερο απο το δερμα.

    Ωστοσο αρχισε με τα χρονια να βγαινει στα χερια και το προσωπο και μολις ξαναρχιζα τη θεραπεια στον ιδιο χρονο εξαφανιζονταν.

    Επισης εχω παρατηρησει οτι η τοπικη αιματωση που μπορει να προκληθει πχ απο ενα σπυρακι, με τη χρηση αυτης της αλοιφης εκεινο το σημειο σκουραινε.

    Επαναλαμβανω οτι η αλοιφη ειναι η ELIDEL και ειναι σε ολα τα φαρμακεια.

    Ελπιζω να σας βοηθησα! Και μην στεναχωριεστε, υπαρχουν και χειροτερα. Ισα ισα να χαιρομαστε που δεν εχουμε κατι χειροτερο !! ;)

    Πολλα φιλια σε ολους. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ BIOMELANIN ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΤΙΣ ΠΕΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΡΙΒΟΥΤΣΙΚΕΣ. ΤΟ email banou131@in.gr.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. παιδιά έχω ξαναγράψει στις 17/07/13, αλλά δεν έλαβα κάποιο e-mail, αν κάποιος έχει το τηλέφωνο του φαρμακοποιού, παρακαλώ στείλτε το και σε μένα, το μαιλ μο είναι: erxala@pharmathen.gr,
    επίσης φίλε που έγραψες στις 25/07/13, μετά από πόσο καιρό είδες αποτέλεσμα με την elidel, γιατί και εγώ την χρησιμοποιούσα αλλά δεν είδα τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Πρασινοματα σε παρακαλώ το τηλέφωνο του φαρμακείου και της κας στο περιστέρι.
    Το mail μου ειναι csrega@yahoo.com
    Αν μπορείς σύντομα γιατί φεύγω την Πέμπτη για εξωτερικό και ειναι επείγον.

    Σ ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Πρασινομάτα καλησπέρα.θα ήθελα να μου στείλεις το τηλέφωνο του φαρμακείου για την κρέμα.το email μου είναι:spyts79@hotmail.com
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Καλημερα σε ολους τυχαια επεσα στο μπλοκ αυτο,ψαχνωντας πληροφοριες για τη λευκη. Ο γιος μου ειναι 5 ετων και πρωτη φορα εμφανισε στα γεννητικα οργανα στα 4 του καλοκαιρι. Δεν δωσαμε σημεσια μια και ηταν πολυ λιγο και ειπαμε μηπως απο τα φαρμακα της πισινας ή το μπεμπιλινο! Ολο τον χειμωνα τιποτα καμια εξελιξη. Φετος καλοκαιρι του 13, παρατηρησα να εχει προχωρησει λιγο παραπανω στην περιοχη εκεινη καινσε ενα μικρο σημειο στον αντιχειρα του. Πηγαμε σε δερματολογο σε πολυ γνωστο ιδιωτικο νοσοκομειο, και μας συστησε την ελιντελ! Ειπε θεραπεια για 5μηνες και βλεπουμε! Λοιπον στην αρχη ειμασταν τακτικοι ανελλιπως, στην συνεχεια ειδα πως ουτε εξαπλωνονταν ουτε και υποχωρουσε ομως! Δεν του ξανα εβαλα.. απλα προσεχα πολυ την διαθεση του παιδιου κ την καλη ψυχολογια του! Σημερα με ενημερωσε μια φιλη για ενα ειδικο κεντρο με εναν γιατρο ειδικευμενο σ αυτο το θεμα.. πηρα κι εκλεισα ραντεβου για ιανουαριο, καθως και καποιες εξετασεις που πρεπει να εχω μαζι του παιδιου! Δεν τον ακουσα και πολυ θετικο οταν ακουσε πως εβαζα ελιντελ στο παιδι, μια και λεει ειναι ανοσοκατασταλτικο!!! Θα περιμενω να δω τι θα γινει!! Δεν εχουμε να χασουμε κατι!!!απλα ελπιζω πως επειδη ειναι μικρουλης ισως γινει κατι! Καπου διαβασα πως μπορει να γινει κ απ τη συχνη χρηση με μωρομαντηλα, κ δυστυχως και οι δυο γιοι μου τα χρησιμοποιουν συνεχεια!!! Δεν ξερω αν φταιω εγω σ αυτο!! Θα μαθω ελπιζω τον ιανουαριο!! Καλες γιορτεςνσε ολουςκ θετικες σκεψεις!!!! (Μεχρι σκυλακι μου ειπαν να παρω, οτι θα βοηθησει στηνψυχολογια του μικρου...ειμαστε σε σκεψεις ακομα) Μαμά-Στέλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανε χρονια απο τοτε που εγραψες αυτο το ποστ. Αλλα επειδη η μικρη μου ειναι 2,5 κ εμφανισε τωρα λευκη. Ειναι ευκολο να μου πεις πως εξελιχθηκε με τον γιατρο απο την κοζανη. Γιατι πηγα και εγω και μου φανηκε πολυ απαταιωνας. Ηταν πολυ εριστικος με ολα. Ευχαριστω

      Διαγραφή
  94. Kalhspera, pasxo episis apo leykh. Zo sto eksoteriko edo kai 30 xronia, exo dokimasi polles kai diafores therapies alla distixos xoris
    apotelesma.
    Prasinomata tha borouses na mou stilis kai emena to til tou farmakopiou anginete.
    to email einai: serpetzis@t-online.de , sefxaristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. πρασινομάτα καλησπερα, με ενδιαφέρει και εμένα το τηλέφωνο του φαρμακείου όπως και το τηλέφωνο της κυρίας στο Περιστέρι. το mail μου είναι argirikvasiliki@yahoo.gr σε παρακαλώ στείλε μου τα τηλέφωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. καλησπερα παιδια αν αν καποιος εχει την διευθυνση η το τηλεφωνο του φαρμακειου παρακαλω να μου το δωσει και σε μενα γιατι με ενδιαφερει.bassanasetter@gmail.com ειναι το e email μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. καλησπερα και απο εμενα.θα ηθελα και εγω μερικες πληροφοριες σχετικα με το φαρμακοποιο σου.το mail μου ειναι nicolas13885@gmail.com.ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. Καλησπέρα σε όλους θάθελα και εγώ τα τηλέφωνα για την κρέμα zdpappa@ otenet.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. καλησπέρα.εχω και εγω λευκη σε διαφορα σημεια του σωματος μου εδώ και αρκετα χρονια.εχω δοκιμασει διαφορες θεραπείες,απο τους δερματολόγους που πηγαινα κατά καιρους,χωρις όμως αποτέλεσμα.
    θα ηθελα το τηλεφωνο του φαρμακοποιου για την κρεμα να την δοκιμασω.
    το e mail ειναι AXILLEAS1944@yahoo.gr.
    εχω δοκιμασει αλοιφες ELIDEL,PROTOPIC,φαινιλανανινη και ομοιοπαθητικη(σταματησα σχετικα γρηγορα γιατι δεν με εδωσε πολλες ελπιδες ο γιατρος επειδή ειχα λευκη 10+ χρονια όταν την προσπαθησα).
    αυτό το διαστημα δοκιμαζω ηδη κεραλοιφη για λευκη που βρηκα στο ιντερνετ μαζι με σχετικη διατροφή αλλα θελω και την κρεμα αυτην που μιλατε εδώ του φαρμακοποιου να την δοκιμασω σε άλλο σημειο,να δω πως θα "λειτουργησει" σε εμενα,ωστε αν είναι οντως αποτελεσματικη να βαζω μονο αυτην.
    prasinomata ελπιζω να μου το στελεις καθως και τυχον προτασεις για θεραπείες για την λευκη(και οποιος άλλος ομοιοπαθης θελει).
    καλη επιτυχια σε ολους μας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. I had vitiligo for 8 years now and I had tried different treatments (PUVA, topical steroid, meladinine cream/solution with exposure to sunlight/PUVA, oral meladinine, oil of bergamot). The vitiligo covered my neck, and one-fourth of my face. I looked for another dermatologist because i lost hope with my past dermatologists. Then somebody recommended me a good natural treatment and it worked very well. Now i'm 90% cured. With only 1 1/2 month of treatment.. Watch this review, it helped me a lot: www.naturalvitiligotreatmentsystems.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Γεια σας, θα μπορούσα να έχω και εγώ τα στοιχεία του φαρμακείου nkasour@yahoo.gr

    ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. θα μπορούσα να έχω και εγώ την κρέμα για την λεύκη από το φαρμακείο? έχει ο αδερφός μου και θα ήθελα να τον βοηθήσω το email μου είναι georggri@otenet.gr..Σας ευχαριστώ πολύ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Καλησπέρα σε ολους. Και ο γιος μου εχει ενα ειδος λευκης απο 1,5 χρονων την τραυματικη. Χτυπησε σε πορτα και εκανε ενα τεραστιο καρουμπαλο και απο τοτε ασπρησε ολη η περιοχη και τα μαλλια του. Εχω δοκιμασει κρεμες και τα bapa τα χαπια αλλα πολυ μικρή βελτιωση. Θελω να ρωτησω και εγω ποια κρεμα είναι αυτή και ποιο φαρμακείο. Το email μου είναι dkazana@hotmail.com. Σε παρακαλω επικοινωνησε μαζι μου. Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ 42 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ... perimenoo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ 42 ΚΑΙ ΕΧΩ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΕ ΛΕΥΚΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ,ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΟ ΤΗΛ. ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΥ!!!ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
    Email:toksotis62@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Καλησπέρα σε όλους σας.
    Πάσχω από Λεύκη κοντά στα 25 χρόνια τώρα. Μου πρωτοεμφανίστηκε όταν ήμουν ακόμα στο δημοτικό (θυμάμαι πώς ήμουν στη θάλασσα) και άσπρισαν τα δάχτυλα των χεριών μου. Δεν μπορώ να πω πώς ήμουν δυστυχισμένη τότε γιατί πολύ ήμουν παιδί και δεν καταλάβαινα τότε τι μου συνέβαινε. Καθώς τα χρόνια περνούσαν η αλήθεια είναι ότι με ενοχλούσε ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το δέρμα μου απο τη φύση του είναι αρκετά σκούρο και μαυρίζω και πολύ εύκολα οπότε τα στίγματα τα άσπρα είναι αρκετά έντονα ..
    Τα τελευταία 3 χρόνια είχα μια απίστευτη έξαρση της λεύκης ... εξαπλώθηκε στο πρόσωπο μου ..παντού στα χέρια μου.. στην πλάτη και στα πόδια. Το στρές και η μεγάλη στεναχώρια δυστυχώς είναι ένας παράγοντας που βοηθάει στην εξάπλωση της λεύκης. Η δική μου στεναχώρια ήταν ο χαμός του πατέρα μου και δεν μπορούσα να την αποφύγω αυτήν την στεναχώρια όπως καταλαβαίνετε.
    Έχω δοκιμάσει κατά καιρούς διάφορες θεραπείες όπως με κορτιζονούχες αλοιφές μπουταβέιτ, ελιντέλ, κουρκούμη, τζίντζερ κλπ κλπ. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα να εμφανιστούν και σε άλλα σημεία του σώματος μου άσπρες κηλίδες και να λεπταίνει πολύ το δέρμα μου. Άσε που έχει και παρενέργειες και στην υγεία μας γενικά.
    Έχω περάσει από το στάδιο της κατάθλιψης, να μη βγαίνω καθόλου έξω κατά τη διάρκεια της ημέρας για να αποφεύγω τον ήλιο.. θάλασσα εννοείται ότι την έχω βγάλει τελείως από τη ζωή μου (και πόσοοο μου άρεσε) και γενικώς να έχω γίνει τελείως αντικοινωνική.
    Όταν έπρεπε και πρέπει να βγαίνω πασπατεύομαι με την αντιηλική κρέμα με χρώμα έτσι για να περιορίσω κάπως τη διαφορά.
    Τους τελευταίους δύο μήνες στράφηκε στον Άγιο Ραφαήλ.. μη σας φανεί περίεργο .. έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου μόνο σε ένα θαύμα. Ομολογώ πώς δεν τον γνώριζα αυτόν τον Άγιο .. μου μίλησε για αυτόν μια φίλη μου και έτσι τον παρακαλούσε κάθε βράδυ να μου δώσει ένα σημάδι ..κάτι ότι με ακούει και να μου δείξει τι πρέπει να κάνω...
    Άρχισα να παίρνω συστηματικά την κάψουλα Biomelanin (1 χάπι κάθε μέρα μετά το φαγητό) .. λίγες ημέρες αργότερα (από τις προσευχές) συνάντησα κάποιον γείτονα μου (και με αφορμή την τριχόπτωση) μου συνέστησε να πίνω κάθε μέρα οργανικό πυρίτιο. Ανάμεσα σε άλλα μου είπε πώς κάνει καλό και στο δέρμα και τα νύχια. Είναι ένα αντιοξειδωτικό τελείως φυτικό. Το παίρνω τακτικά εδώ και μισό μήνα.
    Προχθές παρατήρησα κάποιες σκούρες κηλίδες μέσα στις άσπρες μου τεράστιες κηλίδες.. στην αρχή έλεγα μπααα αποκλείεται μετά από τόσα χρόνια αλλά μετά από αρκετή παρατήρηση ναιι και όμως έτσι είναι. Και πιστέψτε με τις άσπρες μου τις κηλίδες τις ξέρω από έξω και ανακατωτά. Δεν πιστεύω πώς έμαθα τυχαία το οργανικό πυρίτιο.. κάποιος λόγος υπήρχε που το έμαθα τώρα.
    Όσον αφορά την πρασινομάτα δυστυχώς θα συμφωνήσω με κάποιους που είπαν πώς είναι μούφα οι κρέμες. Όποιος πάσχει από τη Λεύκη ξέρει πόση στεναχώρια προκαλεί στην ψυχολογία του ατόμου... το αίσθημα ντροπής που νιώθει λόγω της διαφορετικότητας του... και αν ήξερε όντως κάτι που να βοηθάει θα το μοιραζόταν με όλους χωρίς προφάσεις του τύπου '' δεν ξέρω αν θα συμφωνήσει ο φαρμακοποιός μου ΄΄ .
    Εγώ το μοιράζομαι μαζί σας διότι με τα δύο αυτά σκευάσματα ίδια μια μικρή διαφορά και το κυριότερο δεν έχει παρενέργειες στην υγεία μου επειδή ακριβώς είναι φυτικά και οργανικά. Σαφέστατα θα πρέπει να συνεχίσω να τα παίρνω για κάποιο διάστημα για να δω και άλλη διαφορά ... και αν τη δω σίγουρα θα την μοιραστώ μαζί σας.. δεν βλάπτει όμως και μια προσευχή και καλή όσο γίνεται ψυχολογία διότι αυτό είναι το άλφα και το ωμέγα.
    Εύχομαι σε όλους σας μια καλή ημέρα
    Γεωργία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά δεν μας είπες τα αποτελέσματα που έχεις αν έχεις με το οργανικό πιριτιο

      Διαγραφή
  109. Έχω λεύκη εδώ και 20 χρονιά και είμαι 36. Είναι πλεον εκτεταμένη. Έχουμε γίνει καλοι φιλοι μια και την κουβαλάω συνεχεια πανω μου. Μαθαίνεις να ζεις και να μην εχεις πρόβλημα γιατί είναι κάτι που δεν σε ενοχλεί αρκεί να προσέχεις να μην καιγεσαι με τα κατάλληλα αντηλιακά. Δεν πρεπει για κανένα λογο να χρησιμοποιούμε ο,τι μας προτείνει ο καθένας μέσα απο το ίντερνετ η απο οπουδήποτε. Ακόμα και μια "αθώα" βιταμίνη η κάποιο φυτικό φάρμακο μπορεί σε εμας να κανει κακό. Δεν είναι σωστο να προτείνονται γιατροσόφια και ματζουνια απο τον καθέ άσχετο. Οτιδήποτε πρεπει να το συζητάμε με το γιατρό μας γιατι αυτός είναι ο μόνος ειδικος. Ξέρω οτι είναι δύσκολο ειδικα με τους δερματολογους "πάρε κορτιζόνη"! Άλλα Παντα υπάρχει κάποιος που θα μας ακούσει και θα μας βοήθησει. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να μας κανει Κάκο. Ο καθέ οργανισμός είναι διαφορετικός και αντιδρά διαφορετικά σε οποιαδήποτε χημική η φυσική ουσία, γι αυτό χρειαζεται μεγάλη προσοχή και Πόλυ Κάλο φιλτράρισμα των πληροφοριών. Ειδικα στο ίντερνετ που ο καθένας λέει το μακρυ του και το Κόντο του. Κανένας που δεν έχει τελειώσει ιατρική δεν είναι γιατρός ουτε ο φαρμακοποιός μας ουτε ο γείτονας μας ουτε ο ταξιτζης!!!! Έχω μαθει να ζω μαζί της κάνω προσπαθειες να την ξεφορτωθω για καθαρά λειτουργικούς λόγους όπως το να μπορω να βγαινω "άφοβα" στον Ηλιο άλλα παντα με επιστημονικό τροπο. Και μην ξεχνάτε άλλοι είναι μαυροι ,άλλοι άσπροι και εμείς που κάνουμε τη διαφορά ασπρομαυροι!!! Σαν τις παλιές καλες ταινίες! Φιλικά Πέτρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Καλησπερα και απο μενα. Αν καποιος εμαθε τελικα την διευθυνση αυτου του φαρμακειου ας την στελει και σε μενα παρακαλω στο anterzopoulou@gmail.com.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Καλησπερα σε ολους.Νομιζω οτι οφειλω κ εγω να γραψω για τη θεραπεια μου με τη λευκη που με ταλαιπωρει απο 2 ετων κοριτσακι.Ειμαι πια 32 ,εχω παει σε αρκετους δερματολογους,εχω κανει 2 χρονια θεραπειες σε PUVA,UVA,UVB,με καθε φορα νεες ελπιδες .Χρησιμοποιω κ εγω τις κρεμες του φαρμακοποιου,ειμαι στο δευτερο ετος,συνεχιζω γιατι εχω θεραπευτει σε πολλα σημεια του σωματος μου (αγκωνες,μασχαλες,γονατα).Ειμαι πολυ ικανοποιημενη.Πρεπει να πω πως η διατροφη και οι συμβουλες που σου δινει,ειναι πολυ βασικα για τη θεραπεια.Ευχομαι να βοηθησα.Ειναι πολυ ευαισθητο το θεμα,το γνωριζω καλα, ομως η πρασινοματα εχει δικιο.Ποτε μη λες ποτε.Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια και από μενα.Θελω και εγω τη διευθυνση του φαρμακειου η τηλεφωνο στο later19344@yahoo.gr Ευχαριστω πολυ

      Διαγραφή
  112. Γεια και από μενα.Θελω και εγω τη διευθυνση του φαρμακειου η τηλεφωνο και οτιδηποτε αλλο θα μπορουσε να βοηθησει σας παρακαλω πολυ στο gianniskorkontzilas@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. Γεια αν μπορει καποιος το τηλ του φαρμακειου ευχαριστω bdancer111@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Καλησπέρα σε όλους.Σας παρακαλώ, θα ήθελα και εγώ να μου πείτε τη διεύθυνση του Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το mail μου είναι xtsakona@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Καλησπέρα σε όλους.Σας παρακαλώ, θα ήθελα και εγώ να μου πείτε τη διεύθυνση του Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το mail μου είναι xtsakona@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. pasxo ki ego apo leuki, mporo na exo ta stixia tou farmakopiou kai ego? thodoristeo@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. Καλησπέρα! Έχω μια συγγενή με αυτό το πρόβλημα. Θα ήθελα πολύ να μου πείτε πως λέγεται η κρέμα και τα στοιχεία του φαρμακείου. Ευχαριστώ πολύ :))))) Το e-mail μου είναι sissy_stef_94@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Γεια σας. εχω αυτό το θεμα με την λεύκη εδώ και 12 χρόνια. Θα ήθελα σας παρακαλώ την διεύθυνση του φραμακοποιού που αναφέρετε πιο πάνω. το e-mail μου είναι sp161266@yahoo.gr. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. prasinomata !! Καλησπέρα. εχω αυτό το θεμα με την λεύκη και Θα ήθελα σας παρακαλώ την διεύθυνση του φραμακοποιού που αναφέρετε πιο πάνω. το e-mail μου είναι mariongrammenos@yahoo.gr. Ευχαριστώ πολλοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Γειά σας!πρασσινοματα σε ευχαριστούμε για την βοήθεια σου, μπορείς να στείλεις το τηλ κ όνομα του φαρμακοποιού κ της κυρίας στο Περιστέρι? Ευχαριστώ πολύ εμφανίστηκαν κηλίδες στην αδερφή μου κ πρέπει να το προλάβω! !! enik05@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Γειά σε όλους θα παρακαλούσα όποιος γνωρίζει τα στοιχεία του φαρμακοποιού ας μου τα στείλει στο metalflames13@yahoo.com γιατί όπως καταλαβαίνετε έχω και εγώ πρόβλημα με την λεύκη αρκετά χρόνια σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. Αγαπητοί φίλοι, τα στοιχεια του φαρμακοποιού είναι:

    Κάγιος Στέφανος
    Φαρμακοποιός

    Διεύθυνση: Τσούντα 43, Αγ. Ελευθέριος
    Τηλ: 2102018538

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα, το email μου ειναι st_petrop@yahoo.gr. Θα ήθελα να μου στείλεις ενα email πρασινομάτα για να μου πεις κάποιες πληροφορίες γιαυτο το θεμα!σ´ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή
    2. Prasinomata ti egine i selida o dromos pros tin therapia eklise kai giati?

      Διαγραφή
  124. ΤΕΛΙΚΑ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ, ΤΙΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ ΕΙΔΕ ΑΛΛΟΣ ΒΕΛΤΙΩΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Λευκη μπορει να παρουσιασεις και στο πεος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. Η ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΜΦΟΡΑ .ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. Η ΚΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΜΦΟΡΑ .ΕΓΩ ΕΠΑΘΑ ΕΓΚΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. Καλησπερα. Εχω κι εγω λευκη στα χερια εδω και 5 χρονια απο οταν μπηκε στην εντατικη ο γιος μου νεογεννητο. Δοξα το θεο ειναι μια χαρα τωρα. Πρασσινοματα στειλε και σεενα σε παρακαλω πολυ. Ευχαριστω πολυ huntersnaxos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Τι γίνεται με τη κρέμα του φαρμακοποιού ?έχει αποτελέσματα.Σας παρακαλω απαντηστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. θα ηθελα επικοινωνια (απο θεσσαλονικη κυριως και οχι μονο) με ατομα που εχουν λευκη για ανταλλαγη αποψεων για θεραπειες και αντιμετωπιση.
    cth-@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Θα μπορούσε ο κύριος Κούλης Θεοδωρίδης να αναφέρει τον φαρμακοποιό στην Θεσσαλονίκη από τον οποίο προμηθεύεται την κρέμα για την λεύκη και έχει δει αποτελέσματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. Θα μπορουσατε να μου πειτε αν καποιος εχει δει αποτελεσματα με την αλοιφη του φαρμακοποιου? Ευχαριστω πολυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Πρασινοματα στειλε μου σε παρακαλώ georgiadis583@gmail.com για λευκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. Στειλε μου σε παρακαλώ για λεύκη georgiadis583@gmail. Com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙΣ Κ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΜΑΚEIOY ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    TAKISVIERAKIS@CHARTWORLD.GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Καλησπερα "πρασινοματα" κ σε ολα τα ατομα του blog!εχω διαβασει ολα τα σχολια και πιστευω ενα μηνυμα θα μου ηταν παρα πολυ χρησιμο!!!εμφανιστηκαν καποια λευκα σημαδια στα χερια μου κ ο δερματολογος εκανε διαγνωση λευκης χωρις εξετασεις βεβαια..απλα μου εδωσε την protopic,μια αλλη κορτιζονη κ καψουλες μελανινης.Απογοητευομαι ομως γιατι δεν εχω δει καμια διαφορα εδω κ 2 μηνες..αν εχετε καποια πληροφορια για αυτο το φαρμακειο η για καποιο αλλο σκευασμα που εχετε δοκιμασει θα μου ηταν πολυτιμη!!το mail μου ειναι aspapro1203@yahoo.gr. Σας ευχαριστω κ καλη δυναμη σε ολους κ θα το νικησουμε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. Καλησπέρα
    θα σας παρακαλούσα να μου στείλετε τη δ/νση του φαρμακείου που αναφέρετε. Το mail είναι katsougkri@gmail.com.
    Ευχαριστώ εκ των προτέρων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. Σας παρακαλώ πολύ θα μπορουσατε να μ στείλετε κ εμενα την διεύθυνση gia to farmako balikis2612@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. Χαίρετε,
    Αυτό έχει ως στόχο να ενημερώσει το ευρύ κοινό ότι ο κ. Daniel John, ένας δανειστής ιδιωτικών δανείων, έχει ανοίξει μια οικονομική ευκαιρία για όλους όσους χρειάζονται οικονομική βοήθεια. Δίνουμε δάνειο με επιτόκιο 2% σε ιδιώτες, επιχειρήσεις και εταιρείες υπό σαφείς και κατανοητούς όρους και προϋποθέσεις. επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να σας δώσουμε τους όρους του δανείου μας στο danieljohnhome@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. καλησπερα σας!
    θα μπορουσατε σας παρακαλω να μου στειλετε κ εμενα το τηλ του φαρμακειου για την λευκη?
    το email μου ειναι anniesamara@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα ηθελα και εγω το τηλ.του φαρμακείου στο e-mail martzi809@gmail.com ευχαριστω

      Διαγραφή
  143. Αγαπητέ κύριε, κυρία

    ΔΑΝΕΙΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΕ 2 ΗΜΕΡΕΣ. James Micro Χρηματοδοτικό Ταμείο Plc Εμπορικό και Προσωπικό, House Loan με επιτόκιο 2%. Τα άτομα που ενδιαφέρονται πρέπει να επικοινωνήσουν με το Δάνειο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τις παρακάτω πληροφορίες:
    ΠΡΩΤΟ ΟΝΟΜΑ: ..... ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΝΟΜΑ: ...... ΧΩΡΑ: ....... ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ: ..... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ: ...... ΗΛΙΚΙΑ: ...... ....... SEX: ...... ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ: ...... ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ: ...... ΜΗΝΙΑΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ...... ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΔΑΝΕΙΟΥ: ..... Όνομα εταιρείας: Επενδυτική προσφορά δανείου Email: jamesmarkloancompany@gmail.com και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εμάς, επισκεφτείτε τις διευθύνσεις ιστού www.jamesmarkloancompany.com
    Ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
    Χαιρετισμοί,

    Κ. James

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. Καταρχας καλησπερα σας. Εχω ενα κοριτσακι 2.5 χρονων που εμφανισε λευκη γεννητικων οργανων πριν απο λιγους μηνες. Καβουμε θεραπεια με προτοπικ, μια αλοιφη που μας εδωσε η παιδοδερματολογος και μετα απο δυο σχεδον μηνες βλεπομε οτι μαλλον υποχωρει (δεν ειναι τοσο εντονος ο αποχρωματισμος). Θελω την εξης πληροφορια. Τον γιατρο απο την κοζανη τον εχει παρακολουθησει κανενας. Εχει δει αποτελεσματα ή ειναι μουφα απαταιωνας να ενημερωσουμε τον κοσμο, γτ ζηταει και ενα σκασμο λεφτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή